Wat zijn de kosten

 

Heb je belangstelling, loop dan eens gewoon binnen en kijk of dit wat voor je is. Kies je ervoor om deel te nemen dan moet men zich aanmelden als lid van Trefpunt de Berg. De kosten hiervoor in 2023 zijn € 30,00 per jaar,
dit bedrag staat los van de kosten van een biljartclub. De looptijd contributie Trefpunt de Berg is van  1 januari t/m eind december. De contributie hiervoor wordt met automatische incasso ingehouden. 

De contributie voor het biljarten seizoen 2023-2024 bedraagt €10,-- De looptijd van het biljartseizoen loopt van 1 september t/m 31 augustus. September moet er  contant aan de clubpenningmeester betaald worden. Deze contributie is voor onderhoud van de biljarttafels, biljartballen, krijt enz. Naast deze contributie houden de meeste biljartgroepen een zogenaamde lief en leedpot (LLP) er op na. Het is aan de groep zelf om te bepalen hoe hoog deze is en of zij zo een pot willen hebben.

Genoemde kosten zijn exclusief de kosten lidmaatschap Trefpunt de Berg.  Elke biljartgroep heeft haar eigen penningmeester en voorzitter.
Om het geheel overzichtelijk te houden is er een algemene penningmeester (ABP) die de gelden beheerd voor het onderhoud en voorzieningen.
Voor informatie mail naar  info@trefpuntbiljarters.nl